Instalator autorizat ANRE | instalator gaze | instalator Bucuresti

Noi am inteles ca succesul vine din intrepatrunderea domeniilor, de aceea, prin societatile noastre, incercam sa omogenizam o paleta cat mai larga de servicii si activitati, astfel incat sa acoperim cat mai bine necesitatile clientilor.
Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE  sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.
Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor. Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare,termice si instalatiiloe de gaze astfel folosim materiale dintre cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc sau pafsin.
Orice interventie trebuie realizata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din vigoare.

Orice interventie la instalatiile de gaze trebuie executata de un instalator cu autorizare ANRE.  Alegerea de la inceput o unui instalator autorizat ANRE  pentru  lucrari la instalatia de gaze,instalatia sanitara si termica va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.