Instalatii termice

Putem executa, in functie de solutia tehnica aleasa, instalatii ingropate sau aparente din teava de cupru, polipropilena, otel sau pexal. Daca nu exista un proiect, experienta noastra va va ajuta la alegerea unei solutii optime, sigure si fiabile.

Verificari centrale termice

Montarea, instalarea, punerea in functiune a centralei termice, autorizarea de functionare si verificarea tehnica periodica a acesteia se face numai cu personal autorizat ISCIR

Instalatii sanitare

Proiectare si executie instalatii  sanitare, modificari instalatii existente, montaj radiatoare, boilere si centrale termice, inlocuire coloane orizontale si verticale de caldura, apa rece si calda, punerea in functiune a centralelor termic.

Instalatii gaze naturale

Va oferim servicii de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze, precum si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie.

Pe langa aceasta oferim o gama completa de servicii post – implementare pentru instalatie , garantie la echipamente si manopera precum si servicii de intretineri post garantie astfel incat beneficiarul sa poata folosii eficient instalatia implementata iar costurile de intretinere si modernizare sa fie cat mai mici.

Instalatii gaze naturale

Revizii si verificari gaze naturale

PRO CONFORT INSTALL DESIGN asigura efectuarea tuturor operatiunilor necesare verificarii sau reviziei tehnice a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, atat pentru partile comune, cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni constatate.

Revizii si verificari gaze